over ons

Al meer dan 25 jaar helpen wij mensen, teams en organisaties om hun volledige potentieel te bereiken

Wij bieden betrouwbare en gevalideerde instrumenten voor coaching, talentmanagement en het versterken van teamdynamiek. Deze combineren we met onze specialistische kennis, een persoonlijke aanpak en maatwerk dienstverlening.

24 25

Wie is Profiles International?

Ons verhaal

Wij zijn een team van ervaren ondernemers, gespecialiseerd op het snijvlak van mens, werk en talent. Onze expertise in management, werving en HR wordt versterkt door diverse opleidingen en certificeringen op het gebied van (loopbaan-)coaching. 

Al decennialang gebruiken we bij Profiles International zelf ook de tools die we aanbieden. We verdiepen ons inzicht en ondersteunen onze intuïtie zo met harde data. Dit leidt tot zinvolle discussies en betere besluitvorming. Onze aanpak? We laten de resultaten van de tests en assessments voor een derde meewegen in het selectie- of coachingsproces. Deze methode zorgt voor een gebalanceerde benadering, waarbij zowel kwantitatieve als kwalitatieve data worden meegewogen.

Ons verhaal

Onze missie

We zetten ons in om mensen, teams en organisaties te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Daarbij richten we ons op het stimuleren van groei, het bevorderen van samenwerking en het ontdekken van verborgen talenten in iedereen.

Onze missie

Onze waarden

 • Vertrouwd

  Onze producten zijn wetenschappelijk gevalideerd en betrouwbaar. Al meer dan 25 jaar ondersteunen we onze klanten en hebben we een sterke reputatie voor het leveren van betrouwbare resultaten.

 • Toegepast

  Wij streven ernaar de inzichten die onze producten opleveren niet alleen theoretisch te laten zijn, maar ze daadwerkelijk te integreren in het dagelijkse werk.

 • Mensgericht & Inclusief

  Wij hechten waarde aan een mensgerichte en inclusieve aanpak, waarbij elke oplossing wordt aangepast aan de unieke behoeften van individuen en organisaties.

 • Innovatie

  Wij omarmen technologie en werken continu aan de doorontwikkeling van onze wetenschappelijk gevalideerde instrumenten.

 • Datagedreven

  Wij zetten data in voor het ondersteunen van ons onderbuikgevoel, het maken van geïnformeerde keuzes en het minimaliseren van vooroordelen.

 • Ontwikkeling & Groei

  Onze producten en diensten zijn volledig gericht op menselijke ontplooiing, ontwikkeling en groei.

Wiley Partnership

Als partner profiteren we van een wereldwijd netwerk en innovatief portfolio aan leermiddelen